28-12-05

Jens Schwedler stopt met veldrijden.

Op 31 december neemt Jens Schwedler op 37-jarige leeftijd afscheid van het veldrijden. Zijn laatste wedstrijd zal de traditionele Silvestercross van Herford worden. De huidige Duitse kampioen houdt het veldrijden na een 27 jarige carriere voor bekeken, en zal dus op 8 januari zijn titel  in Hamburg niet verdedigen. Hij zal zich vooral concentreren op zijn toekomst als ploegleider en zijn kinderen.
 
 
 
 
 
 
 

Schwedler's palmares
 

1993: 1e in Muhlenbach Cyclocross (LUX)
2002: 1e in NK Cyclocross Elite Magstadt (DUI)
2004: 1e in Lohne Cyclocross (DUI)
2005: 1e in NK Cyclocross Elite Kleinmachnow (DUI)
2005: 1e in Uelzener City Night (DUI)



(bron : http://www.stevens-racing.de/)




19:29 Gepost door | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.